www.btlb.be

nieuwsNovember 30, 2021

 

 

Belangrijke informatie - Tijdelijke stopzetting seizoen:

Gelet op de nieuwe maatregelen die vorige week werden aangekondigd door de regering waarbij de horeca dient te sluiten om 23u zien wij ons genoodzaakt de competitie tot nader bericht ook stop te zetten.

Wij hopen snel de draad terug op te kunnen pikken. In de mate van het mogelijke, afhankelijk vanaf wanneer we weer mogen starten zullen we verdergaan daar waar we gestopt zijn. 

Tevens hebben wij ook beslist dat de provinciale kampioenschappen met de huidige regels heel lastig wordt om te organiseren en zoeken op dit moment naar een alternatieve datum om deze door te laten gaan.

 

De club JUVELS geeft ALGEMEEN forfait. De uitslagen van deze club zullen voortaan als FF genoteerd worden.  

Belangrijke informatie - Organisatie na nieuwjaar November 30, 2021

 

Organisatie competitie na nieuwjaar !! 

De 1ste 6 ploegen van 1A spelen een volledige competitie ( heen & terug ) tegen elkaar. (10 wedstrijden - start = 0 punten) 

De laatste 5 ploegen van 1A spelen spelen samen met de 6 eerste ploegen van 2A  enkel een heenronde. De hoogst geklasseerde ploeg van 2de is KAMPIOEN 2de afdeling. (10 wedstrijden -  start = 0 punten)   

De laatste 5 ploegen van 2A spelen samen met de eerste 3 ploegen van 3A en 3B enkel een heenronde. De hoogst geklasseerde ploeg van 3de is KAMPIOEN 3de afdeling. (10 wedstrijden - start = 0 punten)

De middenklasse van 3A en 3B ( plaats 4 tot en met 9 ) spelen enkel een heenronde tegen elkaar. (10 wedstrijden - start = 0 punten) 

De laatste 3 ploegen van 3A en 3B spelen samen met de 5 eerste ploegen van 4de enkel een heenronde. De hoogst geklasseerde ploeg van 4de is KAMPIOEN 4de afdeling (10 wedstrijden - start = o punten) 

De laatste 6 ploegen van 4de afdeling spelen een volledige competitie tegen elkaar. (10 wedstrijden - start = 0 punten)

 Belangrijke informatie:  

Het aantal ploegen in de groepen, in bovenstaande planning, zijn berekend bij de start van de competitie. Mocht er ondertussen iets gebeuren ( algemeen Forfait ofzo ) kan deze planning licht afwijken. 

De nieuwe kalender zal tegen eindejaar op de site staan. 

Betreffende de transfers blijven de ploegen het hele seizoen hun originele reeks behouden.